Keyboard and Mouse

DOBRODOŠLI NA NAŠI SPLETNI STRANI!

 Računovodska družba Clemente - Rogelja d.o.o.

Naše sodelovanje z računovodskim servisom Clemente&Rogelja traja že več kot trideset let. Cenimo njihovo natančnost, ažurnost, hitro komunikacijo in razpoložljivost za izmenjavo pomembnih strokovnih mnenj, katera nam zelo olajšajo poslovne odločitve.
Naj poslovno sodelovanje traja še vnaprej. 
Hvala, da ste lahko naš poslovni partner.
 

RAČUNOVODSKA DRUŽBA

CLEMENTE - ROGELJA D. O. O.

Ker nam zaupate že od 1987

Skupina Clemente – Rogelja se že več kot tri desetletja z bogatimi izkušnjami s področja računovodstva, davčnega in poslovnega svetovanja uvršča med uspešnejše računovodske servise v Novi Gorici in na področju Goriške.

Šestčlanski kolektiv si z nadgrajevanjem znanja, strokovnostjo in zanesljivostjo prizadeva ohraniti maksimalno kvalitetno storitev za naročnike.

Ponudbo storitev prilagajamo različnim dejavnostim in specifičnim potrebam naših strank, pri zunanjih ustanovah pa nastopamo kot ugleden in uveljavljen, zaupanja vreden partner.

Tudi v prihodnosti želimo ostati ugleden, visoko strokoven, zanesljiv, predvsem pa strankam prijazen računovodski servis, zato se trudimo na vseh področjih slediti visokim standardom, ki zagotavljajo razvoj, rast in konkurenčnost podjetja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Prvomajska ulica 39, Nova Gorica

Subscribe Form

Prvomajska ulica 39, Nova Gorica

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

©2020 by RAČUNOVODSKA DRUŽBA CLEMENTE - ROGELJA. Proudly created with Wix.com