top of page

Računovodska družba Clemente- Rogelja d.o.o., na katero se vedno lahko zanesemo, je naš dolgoletni poslovni partner že 25 let.

Zaupamo njihovim nasvetom. Zaradi njihove urejenosti in odzivnosti vedno dobimo odgovore ob pravem času.

dr.stom. Vasilij Vendramin

Specialistična ordinacija za zobne, ustne bolezni in parodontologijo Vasilij Vendramin dr.dent.med.

Naše sodelovanje z računovodskim servisom Clemente&Rogelja traja že več kot trideset let. Cenimo njihovo natančnost, ažurnost, hitro komunikacijo in razpoložljivost za izmenjavo pomembnih strokovnih mnenj, katera nam zelo olajšajo poslovne odločitve.
Naj poslovno sodelovanje traja še vnaprej.
Hvala, da ste lahko naš poslovni partner.

Družina Gašparin

RESTAVRACIJA PIKOL TADEJ GAŠPARIN S.P.

Tapetništvo Petrovčič sodeluje z računovodskim servisom Clemente & Rogelja že več kot petindvajset let.
Celemu kolektivu lahko rečemo samo kapo dol in se jim pri opravljanju računovodskih storitev zahvaljujemo za požrtvovalnost, strokovnost in potrpežljivost.
Iz lastnih izkušenj lahko povem, da celoten kolektiv opravlja tekoče mesečne obveznosti zelo strokovno in ažurno ter nam pomaga razreševati še dodatne birokratske težave, ki se pojavijo med opravljanjem poslov.
Računovodstvo Clemente-Rogelja za nas, male obrtnike, ni samo računovodski servis, ampak tudi "odvetniška pisarna", "davčna uprava" in še več.
Iskrena hvala za vso pomoč v vseh teh letih. Hvala za oporo in požrtvovalnost tako v dobrih in predvsem težkih časih našega poslovanja.

Jana Petrovčič

TAPETNIŠTVO PETROVČIČ JANA PETROVČIČ S.P.

S podjetjem Clemente Rogelja sodelujemo od prvih pričetkov naše dejavnosti leta 1996. Od takrat je šla naša družba skozi različne faze rasti in vedno so nam bili vsi sodelavci družbe Clemente Rogelja je s svojim znanjem in strokovnostjo v neprecenljivo pomoč pri računovodskih, kadrovskih in pravnih odločitvah. Še posebej nam je pomembno, da lahko vse tekoče zadeve s finančnega in zakonodajnega področja s popolnim zaupanjem prepustimo njim ter s tem naš čas in energijo raje usmerimo v razvoj naše strokovnosti in prosti čas.

Matjaž Bužinel

ZOBOZDRAVSTVO BUŽINEL d.o.o.

''Pot življenja ti vedno pripelje prave ljudi v pravih trenutkih, takrat ko jih najmanj pričakuješ.
Tako sva midva naključno prišla do ekipe Clemente-Rogelja in sva do danes hvaležna, da so del najine zgodbe.
Nepogrešljivi, profesionalni a srčni,
vedno na voljo s točnimi in zakonsko podprtimi nasveti/opcijami/rešitvami,
še največkrat pa znajo podpreti s čisto življenjskim pogovorom.
Hvala je premalo - zaslužite si medalje za požrtvovalno delo, sploh v teh časih! :)''

Rebeka Valenčič

GOSTILNA TOMAJ, ŽIGA PAVLOVIČ S.P.

Z družbo Clemente Rogelja sodelujem že več kot 10 let – od prvega dne so se izkazali v proaktivnem iskanju rešitev in predvsem razumevanju dinamičnega načina dela, ki je značilen za manjša podjetja. Zelo cenim profesionalen odnos celotnega kolektiva posebej pa gospe Tanje Mužič, s katero skozi leta sodelujem – predvsem bi izpostavil dosegljivost tudi preko sodobnih komunikacijskih kanalov, sposobnost prilagajanja na želje in trenutne potrebe, jasnost v komunikaciji ter razumevanje sodobnih poslovnih navad v smislu obravnave spletnih nakupov tako pri nas, kot v tujini.

Luka Manojlović

Ma-No podjetje za proizvodnjo, trgovino in posredovanje d.o.o.

Strokovnost in profesionalnost, podana s prijazno besedo in nasmehom. Na razpolago so nam zmeraj, ko jih potrebujemo. Hvala ekipi Clemente - Rogelja!

Marjana Škarja Mamić

MIXMA trgovina na drobno d.o.o.

Naše podjetje že vrsto let sodeluje z računovodsko družbo Clemente - Rogelja. Storitve so hitre, kakovostne in strokovne.

Družba za fotografsko dejavnost Foto atelje Pavšič Zavadlav d.o.o.

Računovodstvo bi rad pohvalil zaradi njihove profesionalnosti in korektnega odnosa do svojih strank. Že od začetka sodelovanja so nam vedno na voljo za pomoč pri reševanju vsakdanjih podjetniških težav.

Velibor Plazačić

POB, Prevoz oseb in blaga, d.o.o.

Skoraj 28 let. Vedno na razpolago, zanesljivo in hitro. Skratka, strokovno in personalizirano. V koraku s časom. Ena prava družinica s srcem na pravem mestu. Rišete nasmehe na obraz in brišete solze z njega. Hvala, hvala in še enkrat hvala za vse.

Vesna Špacapan

GOSTINSTVO GRAD ŠPACAPAN d.o.o.

V njih imam zanesljivega partnerja že celo vrsto let. Vedno so tu, zate. Sledijo vsem zakonskim spremembam, potrebne podatke dobim, ko jih potrebujem. Hitro, podrobno in strokovno. En velik Hvala za vso poslovno in moralno podporo v tem času.

Tanja Gabrijelčič

Okrepčevalnica z letnim vrtom "TANJA" Tanja Gabrijelčič s.p.

Trideset let! V dobrem in slabem, kot stari zakonci. Vedno nam stojijo ob strani, Na njih se lahko vedno zanesenemo, saj vedno dobijo rešitev.

Ekipa Žogica

Nase Gostinstvo d.o.o., Ošterija Žogica

Z računovodsko družbo Clemente – Rogelja d.o.o. z zadovoljstvom sodelujemo že dobra tri desetletja. V vsem tem času so se nabrale najrazličnejše, tudi zahtevne poslovne situacije. Ekipa strokovnjakov z interdisciplinarnimi znanji pa je vedno našla strokovno pravilno in ugodno rešitev. Hvaležni smo jim za njihovo zanesljivost, nenazadnje pa tudi za prijazen in topel odnos.

Darjo Fornazarič

FORPLAST
Proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.

bottom of page